Make your own free website on Tripod.com
JUBAH MINI JUBAH BAJU KURUNG BLAUS LABUH TUDUNG

 

 

JUBAH

 

Jubah atau Jilbab di dalam Bahasa Arab bererti  jubah. Ia merupakan pakaian wanita Muslimah yang bertepatan dengan kehendak Syarak.Butik kami menawarkan pelbagai koleksi jubah bersesuaian dengan sentuhan moden dan terkini.

 

 

Jubah Bersulam

Jubah potongan ringkas tetap anggun, sesuai dipakai ke majlis rasmi. Fabrik lembut berwarna hitam bersulam hijau di lengan dan hujung kaki ini menyerlahkan keayuan. Padanan tudung sutera chifon firus pula menaikkan seri keayuan wanita muslim sejati!

 

 

 

Blaus Labuh Firus 

Pemakaian blaus labuh dengan tudung sutera opel sungguh menarik sekali.Walaupun warna tudung sedondong warna baju, pilihan tekstur atau jenis fabrik yang berbeza menata gaya yang kemas dan anggun. Lilitan beralun tudung yang kemas menyerlahkan ciri kwanitaan si pemakai.

 

 

 

 

 

 

Dress Cotton Viscose Hijau & Tudung Sutera Dubai

Pilihan fabrik cottton viscose berlatar putih dan flora hijau muda pada dress digandingkan tudung sutera dubai yang diikat ringkas.

 

 

 

 

Jubaya & Selendang Berlabuci

Trend berkebaya longgar ala jubah-gandingan fabrik sutera berbunga dan kain sarung sutera Thai. Warna musim luruh menjadi pilihan. Selendang sarat berlabuci berjurai dihujung, sudah mencukupi tanpa perlu mengenakan aksesori lain.

 

 

 

 

 

 

 

 

Back Next